En lite kylslagen lördag

God eftermiddag!

Burr… i dag har vi haft det riktigt kylslaget här i Sala tog en promenad på förmiddagen och då stod termometern på – 6 grader, vilket faktiskt känns väldigt kallt efter den milda vintern vi haft so far ; ) Trots kylan var det väldigt skönt att komma ut och röra på sig det har varit på tok för lite av den varan de senaste veckorna jag har tyvärr prioriterat bort det helt i och med att julförberedelserna tog fart, sen har det ju varit lite annat som upptagit tiden som den mycket välbehövliga och underbara weekendresan med mannen och så förstås det som hände med min älskade lilla morfar 😢

Här har vi precis kommit hem efter att ha firat lite förjul och umgåtts en stund med mormor vi har fikat (det går liksom inte att hälsa på utan att hon bjuder på något gott) pratat, tittat igenom gamla papper och en hel massa prylar från morfars gömmor. Förutom ett gammalt körkort, kalendrar från både 70, 80, och 90-talet (!), gamla sedlar och mynt och kort från när han var ung hittade vi flera små bords/alarmklockor (hade inte en aning om att han tyckte så mycket om klockor : ) så barnen fick förutom sina julklappar en varsin liten klocka med sig hem att ha på nattygsbordet som ett litet minne från gammelmorfar.

Nu ska jag hoppa i myskläderna och krypa upp i soffan här kommer resten av kvällen ägnas åt vila, vila och vila.

Kram på er 

Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *