Dan före doppredan

Gokväll!

Redan dan före dopparedan och här håller vi som bäst på att äta oss igenom gottebordet samtidigt som vi smaskar skinkmacka och dricker glögg precis som det ska vara när det är uppesittarkväll. Lillebror har kommit och vi myser i soffan framför Bingolottos uppesittarkväll, än så länge har vi vunnit tre nyårslotter ”woop woop” men vi har inte tappat hoppet än om att dutta ihop en resa, en bil eller allra helst en miljon.

Huset är julpimpat, maten står redo i kylskåpet och julklapparna ligger redo under granen ja julklapparna ja herregud vad julklappar det blev tillslut fast vi hade tänkt ta det lite lugnt med det i år men vi får skylla på att även de äldre barnen har shoppat loss och så kom ju Emil med sina. Men jag tycker fortfarande det är lika kul att både ge och få julklappar trots att jag är vuxen och har egna barn det kommer jag aldrig att växa ifrån ; D

Ledsen för det extremt dåliga ljuset i bilderna men vi har det väldigt mörkt inne den här årstiden till och med mitt på dagen

Det har fyllts på med mer klappar sen den här bilden togs så det lär ta oss en stund att gå igenom dom i morgon.

Julpapperet hittade jag på Ica Maxi och det vita sammetsbandet köpte jag på Ellos. Märker att jag glider mer och mer ifrån det röda när det kommer till pynt och julpapper och mer åt det vita, gråa och pastelliga men så länge Felicia bor kvar kommer det röda att finnas kvar det är liksom jul för henne.


Får se när vi ses nästa gång tanken är att jag ska lägga undan telefon och dator de närmaste dagarna och bara umgås med familjen men kameran kommer att ligga framme så julfirandet lär bli förevigat ändå.

Önskar er alla en underbar julhelg

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *