Bakning pågår!

Jag har en liten bagare här hemma som fullkomligt älskar att få baka. Jag brukar ge honom några ingredienser och låta honom blanda ihop det. Igår blev det majsmuffins; han har själv lagt upp degen i formarna. Det enda han inte får göra är att lägga in eller ta ut plåten ur ugnen.

Såhär fina blev Merlins majsmuffins igår:

Jag älskar ju också att baka så det är så kul att få dela med mig och göra det tillsammans med mitt barn. Jag hoppas att han fortsätter att tycka om det när han blir större.
När det kommer till mat är jag ingen mästare men jag tycker om att prova nya saker. Somliga gånger blir det bra – andra inte.

Jag ville prova på glutenfria pannkakor och det finns olika alternativ. Jag gjorde med kokosmjöl men jag tycker att de smakade mest som ägg; alltså omelett mer än pannkaka. Då expirementerade jag själv lite lätt och rörde ihop banan, kakao och krossade valnötter till en chokladkräm. Sen vispade jag grädde och hade i lite vaniljpulver. Kombinationen blev otroligt gott och lyfte de annars lite trista pannkakorna.
Det kändes också som ett gott avslut efter 5 km på löpbandet.

Skam den som ger sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *