Din sluga lilla…

Min kära man vet att jag inte är så förtjust i stationära datorer då de tar upp plats/låter/samlar damm/sladdar överallt – etc. Som gamer är han mindre glad då han gick över till en laptop istället. Han har inte spelat mindre för det dock, åh nej, och nu har han börjat tjatat om en stationär dator igen.
Han försöker komma på ”lösningar” som ska funka för oss båda, t.ex. genom att hitta ett snyggt skrivbord, en schysstare skärm som smälter in bättre i hemmet eller dylikt.
Jag har varit fortsatt skeptisk, inte minst då vi numera bor på en liten 2:a på ca 40 kvm med öppen planlösning så inte bara är det trångt; man ser allting också.

Då fick han en snilleblixt. Under lunchen åkte han och köpte en skärm, som ett första steg mot sin åtråvärda stationära gamingdator, och för att ”soften the blow” som han så fint uttryckte det, så hade han även passat på att storstäda tills jag kom hem. Han vet att det värsta jag vet är när det är stökigt och jag hade bett honom plocka undan lite, då han jobbar hemifrån hela veckan. Sekunden jag klev innanför dörren kände jag direkt att det var rent och fräscht, man kunde andas!
Sen kom hans leende. Ni vet det där som säger att han minsann inte hade gjort det här bara för min skull. Sen visade han stolt upp skärmen; inte bara är den vit för att smälta in – den har även blåa detaljer för att matcha gardinerna i sovrummet.
Jag kunde inte annat än skratta. Nedrans också, nog sjutton matchade den så jag kunde inte säga något. Han är slug han min man.
ladda ned

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *