Glömde berätta om Vårruset

Förra veckan, exakt en vecka sen idag till och med, så sprang jag Vårruset för andra gången med nästan samma lag som förra året. Jag var väldigt nöjd med min tid på 28 minuter, men tror att jag kan pressa mig ännu mer – särskilt då det var otroligt många som sprang så det var riktig korvstoppning många gånger. 😉
Mitt lag, Powerpuff Pinglorna, var i alla fall sjukt duktiga allihopa och min lillasyster sprang sitt första lopp någonsin. Väl i mål så hör vi att de ropar ut något i högtalarna och inser att vi vann VIP-picknicken som PicaDeli lottar ut! Vi sprang (av någon anledning fanns det plötsligt energi igen) bort till deras tält där vi möttes av (alkoholfritt) bubbel, sköna sitser och fantastiskt goda sallader.

IMG_20160524_200517

Mamma, jag, lillasyster, storasyster och Åsa


Därtill fick vi även en varsin goodiebag innehållandes en vattenflaska, Lindt-choklad och hudlotion från BodyShop. Och vi fick ta med oss de sköna, gröna fleecefiltarna vi satt och gottade oss i. Helt enkelt ett fantastiskt avslut på ett fantastiskt lopp. Längtar redan till nästa år!

IMG_20160524_213206

2 thoughts on “Glömde berätta om Vårruset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *