Hejdå norr och hallå söder!

Ja som det är sagt; antingen är du från norra Stockholm eller så är du från södra Stockholm och om ett par veckor drar flyttlasset tillbaka till den södra sidan för vår del.
Vi har fått en plats på en förskola, vilket var det sista vi väntade på. Trist bara då förskolan Merlin går på nu är jättebra och med underbar personal – så jag har höga förväntningar på nya stället. 😉

Det kommer bli trångt ett tag då vi flyttar från radhus på två våningar till en liten lägenhet på 45 kvm men det blir förhoppningsvis inte allt för länge då målet är att köpa en (större) lägenhet.
Ska bli spännande att få testa på ännu en ny del av Stockholm.
En del flyttar utomlands men jag rör mig tydligen bara runt i Stockholm, hahaha. Insåg att jag bott på snart 5 olika ställen inom bara några år och att jag flyttat fyra gånger under samma period på året tidigare. Jag är som någon form av omvänd flyttfågel som letar nytt boende när det nya året kommer. XD

I helgen ska iallafall fästmannen, med hjälp av några vänner, måla om lite lätt över tapeterna som var i lägenheten så att det känns lite fräschare. Nu är det bara hela den här grejen med att packa (vilket är den roliga biten), flytta, städa och packa upp på det nya stället etc. etc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *