Hemuppgifter från förskolan

Jag har ingen talang eller kunskp öht när det gäller att göra handgjorda saker som t.ex. att sy. Därför blev jag inte precis överlycklig när vi från Merlins nya förskola fick uppgiften att göra en docka från scratch – som dessutom ska likna ens barn.
Det började med att jag köpte för hårt tyg så inte bara satt jag uppe en lördagsnatt till 3 för att kämpa mig igenom eländet, jag lyckades även trots fingerborg sticka mig mer än en gång med nålen, vilket resulterade i att det vita tyget fick några blodfläckar.

IMG_20160308_192127

Jag bestämde mig för att sprätta upp allt och börja om och gav mig av till en fantastisk liten tygshop på Honrsgatan i Stockholm.
Många gånger vill jag ta den nedrans dockan och kasta den i soporna, mest pga. frustrationen över min egen oförmåga att kunna sy ens de enklaste stygn, men jag vägrade ge upp.
Till slut blev det en missformad och ganska ful liten docka men det gör detsamma. Merlin älskar den och det är min första (och sista) docka jag har gjort helt själv. Och visst liknar den ändå honom lite? 😉

IMG_20160308_232007

IMG_20160308_232129

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *