HEROBILITY PREMIÄR!

Detta är ett samarbete med Herobility. 👉

I torsdags var jag bjuden på en fantastisk frukost, som hölls  hos Bonti of Sweden på Karlaplan, för att smygkika på SmartShakes nya succé  – Herobility.

Mikael Bergström, grundare av Herobility

Herobility är en serie produkter för de minsta, och de viktigaste, i livet nämligen barnen. Utöver otroligt estetiska pipmuggar och nappar så har de överfört konceptet från SmartShake till nappflaskor!

Avrinningen på undersidan av flaskan och behållaren gör att det inte samlas vatten när man diskar produkterna i diskmaskin.

– Man kan fästa behållaren under flaskan/pipmuggen.

–  Deras unika dubbla antikoliksystem med en luftventil i toppen på nappen till flaskan. Den har också två små knölar på sidorna om själva pipen som täpper till barnets mungipor och gör så att barnet inte släpper in tjuvluft. Dessa små knölar gör också så att barnet inte dreglar.

– Locket har en dubbelfunktion där det dels används som ett vanligt lock men även kan fästas på flaskan när man blandar välling/ersättning. Genom att använda mixernätet och locket slipper man klumpar och framförallt så slipper man geggan som alltid brukar fasta i själva pipen när man skakar blandningen.

Merlin, som är en vällingfantast, älskar sin nya flaska från Herobility. 👌

Herobility skänker 5 kr till Childhood (www.childhood.se) för varje flaska de säljer! ❤️

Vill du veta mer? Kika in på deras hemsida: www.herobility.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *