Lite bilder från min senaste tid

Jag har inte rest eller haft fullt upp men jag har gjort lite smått och gott på sistone. Tänkte därför dela med mig av lite bilder.

Jag vann en ansiktsbehandling på Kronans Apotek och åkte så till MoS i tisdags för att få denna. Tjejen som utförde den var otroligt gullig och det kändes så lyxigt att få ligga där och bli ompysslad.
Mina två yngre systrar; Aphrodite och Twilight, bestämde sig för att haka på så att vi kunde ha en tjejdag tillsammans. Alla har vi småbarn och Twilight är därtill gravid med sin tredje; så vi tog lite egentid tillsammans. Vi började med att luncha lite lätt och servirören skrattade åt oss där vi satt och poserade framför mobilerna.Efteråt fick jag idén att vi skulle ta det fulaste vi kunde hitta på H&M till varandra och ta på oss. Vi skrattade så vi tjöt inne i provrummet och det var fascinerande att se hur olika kläder sitter på oss; trots att vi är helsyskon. Vi har verkligen tre helt olika stilar.
Sedan gick vi och spelade minigolf på O’Leary’s som har en grym minigolfbana där jag varit tidigare med världens härligaste Womsa-tjejer.
Vi syntes och hördes över hela stället; tre blondiner under 1,60 med ett temperament och tävlingsanda har en tendens att göra det. 

Vi avslutade kvällen på en irländsk pub i stan; bara för att, och åkte sedan hem. Det var precis vad vi alla behövde; tid tillsammans och tid att andas lite. Komma bort från måsten och stress, om så bara för några timmar. Aphrodite sov över hos mig och vi blev bortskämda med dagen-efter frukost av min man. Han kan om han vill den där. <3


I torsdags bestämde jag att vi (familjen) skulle åka till Drottningholms slott. Det har blivit lite av en tradition för oss att åka dit för att promenera och ha en picknick och det är perfekt för just detta. Den här gången testade vi även att åka färjan över från Slagsta, vilket visade sig vara både snabbare och, i slutändan, billigare.


Vädret var verkligen på vår sida och det var så härligt att bara gå runt där och njuta.
På fredagen hade jag picknick med Hanna och hennes urgulliga dotter Cleo på 4 månader. Hanna och jag umgicks på gymnasiet men har (av olika anledningar) inte haft kontakt sedan dess. Vi pratar alltså om ungefär 15-16 år som har gått. Ändå, när vi nu återupptagit kontakten, så är det som att det inte ens gått en dag! Hon är lika vacker nu som då och lika rolig som jag minns det.
Vi fick även sällskap av min syster Twilight och hennes väninna Stefanie med deras småttingar.

 


Helgen bjöd inte på så spännande väder så vi var mest hemma och städade. Vi åkte lite bil ena dagen och fick då idén att vid bättre väder skulle vi åka till Nynäs slott – bara för att.
Sagt och gjort under måndagen packade vi in barnen i bilen och åkte dit. Det är mest en plats för att promenera, njuta av vädret och fika. Det passade oss perfekt.

De har även en utställning om djur vi älskar och äter och den är så bra! Informativ och skyr inte verkligheten; den visar allt från det gulliga till det inte lika gulliga inom djurskötsel och slakterier.
När ekonomin är stram är det så otroligt uppskattat att hitta nöjen under sommaren som inte kostar (utöver bensin och picknick). Det är också kul att upptäcka nya ställen hela tiden och jag tar mer än gärna emot era egna tips och idéer!

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *