Litet blöjtest!

ICA Basic

Blöjorna är relativt mjuka i midjan och har bra utrymme för låren. Man fäster de enkelt och de sitter kvar bra. Tyvärr fick Merlin problem med röd rumpa av dess, något som är väldigt individuellt och det skedde att de inte höll tätt alla gånger.

Bekvämlighet: 4
Funktion: 3
Pris: 5
Slutbetyg: 3+


Pampers

Ett märke som inte behöver någon presentation; Pampers är ett av de ledande märkena på marknaden. Fördelen med Pampers är att de är i särklass de mjukaste blöjorna. Däremot upplever jag att de blir fuktiga på utsidan av blöjan och känns inte riktigt fräscha pga detta.
Bekvämlighet: 5
Funktion: 2
Pris: 2
Slutbetyg: 2+


Lidl Toujours

Fick tipset av min syster att prova Lidls blöjor och jag blev positivt överraskad. De är inte de mjukaste men de är långt ifrån osköna och har bra passform i midja och för låren. Har inte varit med att de har läckt (i någon storlek) och de är numera min personliga favorit.

Bekvämlighet: 3
Funktion: 5
Pris: 5
Slutbetyg: 5


Libero

Det andra stora märket i branschen, Libero är ganska hårda i materialet men sitter i övrigt bra. Något läckage har skett men inget som påverkat mitt omdöme nämnvärt. Libero är toppen, inget snack om saken, det som dock drar ner betyget är det höga priset.

Bekvämlighet: 3
Funktion: 4
Pris: 2
Slutbetyg: 3


Willy:s

Jag hoppades att Willy:s också skulle vara ett billigare alternativ men tyvärr håller de inte måttet. De sitter skönt och är mjuka men de håller inte tätt då de har riktigt dålig absorberingsförmåga. Kanske funkar bättre på större barn men så länge de ammar och har lös avföring så var de inte optimala för oss.

Bekvämlighet: 3
Funktion: 1
Pris: 4
Slutbetyg: 2


City Gross Favorit

Inte avgörande för betyg men Favorit har i särklass den sötaste designen då de har figurer ur Bamse på dem. Utöver det så är City Gross i klass med Lidls blöjor; bra pris, bekväma och håller tätt.

Bekvämlighet: 3
Funktion: 5
Pris: 5
Slutbetyg: 4+

Observera att det här testet är baserat på min personliga uppfattning. 🙂
Lidl fick en femma trots liknande poäng som City Gross pga deras erbjudande om 20:- för ett paket om du handlar för 300:-

images

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *