Tjejbrunch på Restaurang Eatery

Jag blev för ett par veckor sedan inbjuden till en tjejbrunch av världens bästa Sofie och tackade självklart ja!
Platsen för brunchen var på det relativt nyöppnade Restaurang Eatery i Hammarby sjöstad. De har inte haft brunch särskilt länge men de kändes redan väl rutinerade.
Det bjöds på miniburgare av alla  möjliga slag, milkshakes, smoothies, pannkakor, våfflor, bagels, yoghurt, juicer, kaffe – ja man behövde inte gå hungrig om jag säger så. 😉


Eatery brunch Luma
Eatery brunch Luma
Eatery brunch Luma
Eatery brunch Luma
Eatery brunch Luma
Eatery brunch Luma
Det var i en stor, fin lokal med utsikt över vattnet och på sommaren har de även uteservering. Kan verkligen tänka mig att det är riktigt fint att sitta där. Dessutom var det livemusik som underhållning, vilket bidrog även mer till den höga mysfaktorn.
Med tanke på hur nytt det dessutom är med brunch på Restaurang Eatery så ser man hur lyckat det är då det mer eller mindre var fullsatt. Jag rekommenderar verkligen att ni tar er tid att äta en frukost, lunch eller brunch där.

Utöver den fantastiska brunchen och det underbara sällskapet så gick vi även hem med en varsin välfylld goodiebag. Därtill fick vi även februarilådan från Loddo.se


Jag har inte hunnit testa allt än, men ser fram emot att hitta nya favoriter! Dessutom är jag väldigt nöjd med min nya vattenflaska till träningen.
Ett otroligt stort tack till Sofie och Jessica som ordnat med en sådan fin och mysig brunch. Två supertjejer helt enkelt som sprider positivitet omkring sig.

De vackra värdinnorna! 

Jag passade även på att sno åt mig en groupie med Sofie. Gudarna ska veta att man inte ser sina vänner så ofta som man önskar, men kärleken finns alltid där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *