Packning och förberedelser pågår


Här hemma pågår dubbelpackning. Jag försöker få ordning på Svalbardpackningen och samtidigt som jag packar en väska för en liten utflykt imorgon. Som vanligt under utflykter ska det finnas något att tugga på och dricka. Choklad utan tillsatt socker från Nicks och spännande dryck från Caliente får följa med denna gång. till det har jag tänkt att köpa keso med frön, ett bra mellanmål.

Ikväll ska jag inte bara packa, jag ska jobba lite, fixa med min dator och också börja testa en tandljusningstandkräm från Brilliant smile. Jag gjorde tandblekning för sisådär 15 år sedan hos tandläkaren. Det jag minns är att det var ruggigt dyrt och rätt obehagligt och smärtsamt. Det blir spännande att se om det märks resultat efter 2 veckor så som lovats.

Nu är det väl bara att packa på, det börjar bli lite stressigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *