Vårt julevent – del tre

När våra gäster anlände till sviten på lördagskvällen var jag och Sarianne väldigt taggade. Vi var nyfikna på hur det gått med utmaningarna, hur tjejernas dag varit och vi såg fram mot  det vi planerat för kvällen.

Tjejerna såg väldigt laddade och glada ut när de kom.

Vi startade kvällen med ett litet mingel. Innan eventet hade tjejerna fått skriva tre positiva ord om var och en (inklusive sig själva). Av orden hade jag sedan gjort tavlor och tjejerna skulle gissa vilken tavla som beskrev vem. det var inte så lätt som man skulle kunna tro. En rolig aktivitet var det i alla fall och det är klart att det finns oändligt många fina ord som beskriver dessa tjejer.

Efter detta serverades maten, en ganska ordentlig buffé av smårätter, kallskuret och ost. Vi fick höra om hur dagen fortlöpt för tjejerna och om deras uppdrag. Det var verkligen superkul. Jag är nöjd med uppdragsjakten, den verkar ha fallit väl hem i detta gäng och utmaningarna verkar ha legat på en lagom nivå.


Efter maten följde något kanske ganska oväntat, snurra flaskan. Jag hade skrivit ganska snälla frågor på kort man fick dra till att börja med….. sedan släppte vi loss lite och freestylade ”sanningar”. Vi lekte vidare genom att spela Bean boozled som verkligen var ett spel som fick oss att skratta. Fy i skogen vad de äckliga bönorna smakade illa. Ruttet ägg, rå fisk och snorkråka fick det verkligen inte att vattnas i munnen. Jag, Jessica och Nettan triggade varandra att köra riktigt länge. Jag gick som vinnare ut spelet men jag tror jag ångrade den insatsen i flera dagar framöver när jag tyckte att allt smakade ruttet ägg.


Efter detta race blev det en kväll av gapskratt och massa prat, vi fortsatte till och med över messenger när vi hamnat i våra sängar. Jag var så glad. Det kändes verkligen som en otroligt lyckad helg och få saker gör mig gladare än att se mina vänner glada.

Jag vaknade lika lycklig morgonen efter. Vi packade ihop, åt frukost ihop och sedan väntade en härligt roligt, skrattig och pratig bilresa hem med Johanna. Med mig hade jag massor av minnen som jag kommer vårda ömt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *