Julbordskväll på O’learys Tolv


Inlägget innehåller material från pr-event

Igår gick jag raka vägen från jobbet till järnvägsstation och hoppade på tåget till Stockholm. På vägen jobbade jag och därför gick resan väldigt fort. Väl framme i Stockholm checkade jag in på Nordic hotel C och fick kramkalasvälkomnande av bästa Sarianne.

Efter en supersnabb fixning tog vi oss ner mot Globen och O`learys Tolv. Kvällens värdinna Sofie tog emot oss och än en gång var det dags för kramkalas. Vi åt julbord, skrattade, skålade, åt mer julbord och fick en superfin julklapp som jag kommer visa senare.

Efter julbordet var det dags för aktiviteter av olika slag. Vi körde femkamp basket, shuffleboard, golf, minigolf och bowling. Det är skoj att göra sådana saker ihop, extra roligt för mig eftersom jag var något slut i huvudet efter en mycket intensiv vecka och var totalt oseriös. Tävlingsandan fanns inte där men av ren tur vann jag femkampen. Viktigast var såklart att ha kul och det hade jag.

Det var länge sedan jag gjorde sådana där saker och det var kul att testa igen även om jag inte var jättefokuserad. Nu blev jag sugen på att hitta på något liknande igen ihop med vänner.

Vi fick skjuts av Jessica till hotellet, snacka om att vara bortskämda! Det är ju inte varje dag jag har världens roligaste privatchaufför. Väl tillbaka på hotellet fyllde jag och Sarianne våra sängar med julklappar och hade en av de roligaste julklappsöppningarna jag varit med om.

Ungefär där kunde man tro att dagen var slut men så var inte fallet. Vi fick sällskap av Nettan och tillsammans fyllde vi Stockholmsnatten med skratt i många timmar tills vi till slut, någon gång på morgonen somnade allihopa i dubbelsängen. En riktigt härligt befriande tjejkväll.

På tåget på väg hem idag kände jag mig otroligt tacksam för människorna jag har i mitt liv.Produkter från M. Picaut är väldigt uppskattat. Jag är ett fan av dessa och reseförpackningarna hänger med i min Svalbardpackning.

Blåbär och kanelknäcke från Leksands knäckebröd, gott till både kaffe och te.

Hudvård från Garnier och make up från Loreal, verkligen passande nu när det är mycket festligheter i kalendern.

Vacker julljusstake från Gerbera. Den här hade jag redan tittat på så jag blev extra glad för den.

Läpp- och nagelset från Klockargården.

Nagellack från Depend.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *