Tidiga adventsförberedelser

Med en vecka kvar till första advent har vi börjat med tidiga julförberedelser. Eftersom vi ska resa bort fick julstjärnorna helt olagligt komma upp redan denna helg. Dessutom har jag testat julknäcker från Leksands knäckebröd och druckit kaffe med kardemumma i.

Jag tycker väldigt mycket om våra julstjärnor här hemma. Vid middagsbordet en jättestor, i köket en i svart spets som jag köpte på Svarta Lampan för massa år sedan, i vardagsrummet stående stjärnor och i år tillkom en fin stjärna i barnens rum från Jollyroom, den får nog stå där året om. Barnen fick en Pixikalender uppsatt, när vi kommer hem igen är det ju dags för den. Jag vet att de kommer bli jätteglada när de får se att det är en bok bakom varje lucka.

Nu ska jag vila och passa på att njuta av lugnet. Det är inte ofta jag upplever det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *