Första advent, en fartfylld helg

Helgen som gick var fartfylld. Jag var ensam med barnen och hade fullt upp hela tiden. Just nu längtar jag efter att redigera Svalbardbilder men det kunde jag bara glömma.

Vi var med och demonstrerade för ett öppet Skutberget där man satsar på friluftslivet istället för staket och avgifter. Jag kan inte riktigt fatta det men jag höll tal på torget inför tusen personer. Var kom det modet ifrån? Jag är egentligen väldigt feg när det kommer till sådant.

Söndagens viktigaste punkter var att besöka julmarknader och tomtefiranden i närheten av Karlstad, adventsstädning av huset, tömning av tvättkorg, inköp av kompletterande pynt och julpiffning i huset. Vi var igång i supertempo 13 timmar i sträck, men kul hade vi och bra blev det.

Den här veckan är galen. Jag räknar med massor av jobb och sedan en skön paus på Tanumstrand i helgen. Barnen längtar massor, det gör vi vuxna med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *