Frisören idag!

Idag tog jag med Hampus till frisören, en liten fåfäng kille vi har 😉 Han har gått och klagat nu i ett par veckor att han tycker luggen är lite lång, och den har inte hängt ned över ögonen utan han tycker bara den såg lång ut. Här om dagen undrade han om jag kunde klippa honom, för nu va han less på luggen.

Så idag när jag hämtade Hampus så överraskade jag honom med att meddela att vi skulle till frisören, han sprang till bilen! 🙂 Bara ett år sedan så fick vi tvinga/muta/luras för att klippa honom.

Han var så duktig, och stor kille nu som satt i den riktiga frisörstolen och inte i racerbilen med tv framför. Han satt så stilla och fint och gjorde precis som frisören sa till honom. Sen när hon var färdig så ville han inte ha färg i håret! Nej, bara lite vax, så var han så nöjd sen 🙂

 

IMG_20131128_173431

 

 

 

Efter frisören så gick Hampus med bestämda steg in på Clas Ohlsson! Inte leksaksaffären som gällde inte 😉 Han ville titta på julsaker och hittade två ark med julklistermärken som han ville köpa, så de fick han. Han skulle ha dom till att göra julkort med 🙂

 

IMAG0311

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *