Dansläger

Jennifer har varit på dansläger Måndag – Onsdag och i onsdags så fick man komma och titta på under en av danslektionerna.

Jennifer ville gärna att vi skulle titta på discolektionen men pga möbelleverans så gick det inte, så vi tittade på sista lektionen som var jazzfunk. Hon var jätte duktig och så roligt att se vad de lärt sig. De hade fått spendera en del tid med improvisation och göra egna danser, jätte kul och bra för det är inte alltid så lätt. Och de fick de även göra under den tiden vi tittade på 🙂

Lite kul att de fortfarande är kvar lärare den den tiden jag dansade där, så jag kände ju igen deras stil och upplägg 🙂

Får se om det kanske även blir sommarläger för Jennifer, märks att hon verkligen tycker om dans och verkar trivas på nya dansskolan. Eller nyagammal, hon dansade där mellan 3-6 års ålder, sen blev det en annan dansskola som ligger närmare. Men då vi inte var så nöjda med dom, dels hade de bara nybörjargrupper vilket kändes så fel då hon dansat i många år och blir ju svårare att utvecklas då. Så den här terminenbytte vi tillbaka till Laisings i Täby, och hon fick sin gamla danslärare också 🙂

 

IMAG1273

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *