Bowlingkalas

Såg att texten inte ville hänga med på tidigare inlägg om Hampus barnkalas, så testar att börja om från början istället.

I fredags så hade Hampus kalas för sina kompisar, de var totalt 9 stycken. Vi hade fixat bowlingkalas i bowlinghallen här i området, vilket Hampus tyckte var jätte roligt!

Det verkade uppskattas av alla barnen, de hade riktigt roligt 🙂 Även flera föräldrar som verkligen gillade iden och ville kopiera den rakt av för nästa kalas 🙂 Vi har haft bowlingkalas där tidigare för Jennifer och de är verkligen smidigt och som sagt väldigt uppskattat av barnen.

Det blev discobowling, massor av disco belysning och musik. Så barnen varvade mellan att bowla och att dansa loss ordentligt 🙂

Efter en liten stund så hade vi hela bowlinghallen för oss själva, så de kunde ju verkligen dansa på ordentligt och de som hade bowlinghallen höjde volymen ibland då de kom låtar som barnen gillade 🙂

 

Medan vi var i bowlinghallen så var Jennifer hemma med sin kusin, de hade tjejkväll och fixade tacos och kollade på film. De verkade väldigt nöjda över att få göra det helt själva. Jennifer ringde en gång och ville ha hjälp med hur de skulle hyra film via datorn, sen fixade hon det själv och kopplade in i TV:n. Sen ringde hon en gång till precis innan kalaset slutade, varnade för att köket var stökigt… 😉

 

När kusinerna blev hämtade (minsta kusinen var med på kalaset) så hängde även Jennifer med dom hem och kom hem sen igen lagom till släktkalaset i lördags. Jag drog iväg till affären och inhandlade det sista till släktkalaset och Magnus satte igång och bakade.

DSC03513 DSC03516 DSC03518 DSC03519

En reaktion till “Bowlingkalas

  1. Kul m bowlingkalas, smart tips. O fuller ju 4 år nu, så nu blir det ett vanligt kalas, men kanske senare, ha en fin kväll, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *