Frukost på sängen och massor av paket

Idag fyller våran son Hampus 6 år, så i morse väcktes han av sång, paket och frukost på sängen. Magnus hade stekt pannkakor och så hade han önskat småkakor som var kvar från kalaset. Man fyller ju bara år en gång om året 🙂

Var en riktigt nöjd kille som vaknade med sängen full av paket 🙂

Han var lite orolig igår kväll att jag skulle vara så trött och försova mig… 😉

DSC03555 DSC03558 DSC03559 DSC03562

 

Stora killen, 6 år och börjar i skolan efter sommaren!

Han såg fram emot att gå till förskolan där de skulle fira honom idag, han klädde upp sig med skjorta och finbyxor. Ska bli roligt att höra om det i eftermiddag när jag hämtar hem han.

Tanken var sen att han skulle få välja middag ikväll, han ville gärna ha plankstek men spagetti och köttfärssås kunde också gå bra.Men får se hur det blir, insett att vi har knappt någon tid över i eftermiddag. Ska till Täby för Jennifer har genrep till helgens dansföreställning och sen ska vi direkt vidare hem till Väsby då Jennifer har avslutning på trampolinen. Så det lutar åt att vi får köpa något färdigt istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *