Min lördag

Min lördag började med jobb, ett antal timmar på kontoret i Täby. Vem vill vara inne i ett shopping centrum en riktigt varm och solig dag i Maj….?

Jennifer var hos min mormor under dagen och efter ett par timmar blev hon hämtad av min mamma och de gick och kikade på min ena syrras dans show. Showen slutade precis när jag kunde komma iväg på lunch, så jag fick en jätte trevlig lunch tillsammans med Jennifer, min mamma och sen även min mormor.

Min mormor och Jennifer gick runt i centrum och shoppade medan jag jobbade färdigt för dagen, sen åkte vi och hämtade Hampus från kalas som han var på.

Hem och bytte om innan vi skulle bort på middag, tyvärr så jobbar Magnus idag så han kunde inte följa med.

Hem på middag hos goda vänner, Hampus blev jätte glad att de var en annan ganska så jämnårig kille där också. Blev en hel kväll med mycket trevligt sällskap, god mat och sen fotboll då det var Champions league final.

 

IMAG2509

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *