VårRuset

Igår så sprang jag VårRuset tillsammans med Loppi, några från kontoret och en del bloggare. 3 lag var vi, ett lag består av 6 personer. Jätte kul att få vara med 🙂

När det gäller träningen så måste jag ha mål och hitta motivationen, så det här var ett jätte bra sätt att uppnå målet med löparträningen. Nu behövde jag inte ”bara” fixa att springa/jogga 5 km utan jag fick träna för att klara av det 2 dagar i rad. För jag ska delta i VårRuset även idag med ett annat gäng, vi är totalt 2 lag 🙂

Det var riktigt kyligt igår och man fick verkligen hålla igång för att inte frysa, var nog ingen av oss som räknade med att det skulle bli så kallt. Man hade ju vant sig vid den härliga sommarvärmen som vi haft den senaste veckan.

Jag valde startgruppen Spring, det är om man räknar med att springa på under 3 minuter. Jag har senaste gångerna sprungit på 31-32 minuter när det varit riktigt varmt ute, vilket är en stor förbättring mot tidigare. Förra året sprang jag VårRuset på 36 minuter men då var jag riktigt slut och hade träningsvärk i flera dagar efter. Målet för VårRuset i år var att förbättra tiden, och ligga på ca.31-32 minuter som när jag tränat.

Då det inte var någon värme igår så var det mycket lättare, halvvägs igenom så kikade jag på klockan och tänkte att jag borde nog kunna fixa det på 30 minuter. Kom i mål på 28 minuter! Känner mig riktigt nöjd över tiden, och jag hade nog kunnat ta i ännu mera för jag hade lite kvar att ge. Men vågade inte gå ut allt för mycket då jag ska springa idag också 🙂

Efter loppet så blev det picknick, trevligt avslut på kvällen!

 

Idag ska jag nog brygga en kanna kaffe och ta med i termos att ha efter loppet, för det ska tydligen bli ännu kallare ikväll…

 

IMG_20140526_185032

 

Screenshot_2014-05-26-20-06-41

 

Lånad bild från Loppis instagram igår

Screenshot_2014-05-26-23-03-50

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *