VårRuset dag 2

Igår var det dags igen att ge sig ut i spåret, beredd med mera kläder och laddad med energi! Hämtade upp några av mina lagkamrater här i Väsby innan vi åkte vidare mot Universitetet, förvånad över hur smidigt det faktiskt var att ta bilen. Åka kommunalt dit är ju annars inga problem, men så skönt att bara sätta sig i bilen och komma direkt hem. Speciellt de här två dagarna i år då det var riktigt kallt.

Min uppladdning innan jag åkte iväg blev en riktigt fika, ingen som hör till det vanliga men jag insåg att det verkade ju fika väldigt bra dagen innan då jag snabbt fikade lite med familjen. För i måndags så skulle Magnus och barnen fika precis innan jag åkte och jag var lite hungrig så jag tryckte i mig 1,5 kanelbulle. och sen slog jag ju mitt rekord med några minuter. Så innan jag åkte igår så blev det en espresso och ett wienerbröd 😉  Gott var det iallafall 🙂

IMG_20140527_154827

 

Då vi hade fått 2 avhopp i våra lag så hoppade min mamma in i sista sekund, hon jobbade ganska sent så kom precis när några av oss började springa. Så hon fick smita in i en annan startgrupp och sen ta sig förbi allt folk som gick/sprang i lugnare tempo.

Galet mycket folk igen, var nog mellan 15-20000 tjejer vardera dag!

 

IMG_20140527_185320

 

Jag valde startgruppen Springa igår, men idag så var vi 5 stycken som valde startgruppen Spring fort istället. Så mycket lättare att ta sig igenom när man hamnade längre fram, för dagen innan så var det helt packat i spåret och många som gick i vägen. Hade otur och fick håll efter 500 meter…. Det höll i sig genom hela loppet, och min ena axel som jag gjorde illa när jag joggade på Cypern för några veckor sedan (sprang på strandpromenaden som var lite ojämn och snubblade över en sten så jag for rakt ned i marken och tog emot mig med ena armen) så förutsättningarna kändes inte något vidare. Men jag kämpade på, övervägde ett tag att avbryta pga axeln men var skulle man ta vägen då? Så det var ju bara att bita ihop och ta sig i mål.

Kom i mål på 27.07, så jag förbättrade tiden från dagen innan! 🙂

Undrar hur pass bra tid jag kunnat få om jag inte fick håll och ont i axeln? Kanske hade jag kunnat ta mig runt på 25 minuter då?

Vi hade en vadslagning inom våra 2 lag, så alla skrev en lista med den ordningen vi trodde att vi skulle komma i mål. Eller vi utgick efter tiden, för alla startade ju i olika startgrupper. Så la vi 20:- var som vinnaren kammade hem. Blev nog inte många rätt där inte 😉 Ingen kände alla, en del hade jag bara träffat eller kände till namnet på men ingen koll på om de skulle springa eller gå.

Jag kom iallafall in som 3:a i våra lag, och tätt där efter km min mamma på ca.27.30 och en tjej till på ungefär samma tid.

Trotts jacka och filt så var det riktigt kallt igår, det blåste väldigt mycket. Så jag valde att åka hem ganska så snabbt efter picknicken medan de flesta stannade kvar ett tag till. Så jag måste höra efter hur det gick med våran lilla tävling 🙂

IMAG2541

 

Vi var nog allihopa ganska så sugna på flera lopp, ska kika lite på vad som kommer här framöver i Stockholm. Men jag håller mig gärna till de som ligger runt 5 km. Känns galet med 1 mil!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *