Han kan ju simma!

Hampus har gått på simskola nu under våren, första stegen har det varit med framförallt lek för att träna vattenvanan. Han tycker det är jätte roligt!

När vi var på Cypern så tog vi av armpuffarna ibland i den mindre poolen så han fick ”plaska” runt utan dom vilket han verkligen gillade. Men han har inte varit i närheten av att simma när jag varit med.

Igår onsdags var det simskola igen, föräldrar får inte närvara men jag kom tillbaka när det var 3-4 minuter kvar. De skulle då simma en sista gång, de första fick lite stöd under magen av en lärare. Vad förvånad jag blev när Hampus simmade helt själv utan att behöva hjälp! Så duktig han har blivit 🙂

 

Avsluta sen med ett par åk i vattenrutschkananan, han är totalt orädd!

 

IMAG2545 IMAG2544

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *