Är det verkligen sommar?

Svårt att tro att det är sommar när man tittar ut….. Hela midsommarhelgen har termometern visar runt 10 grader och en massa regn, stormvindar och till och med hagel. Lite sol har vi fått också, men det har ändå inte varit varmt.

Men det är härligt att få börja semestern, blev ju en jobbdag för mig igår men det gjorde inte så mycket. Dock galet mycket på jobbet, märktes att det varit dåligt väder för vi hade kö precis hela dagen. Varenda en ville in och boka en sista minuten resa!

Vi åkte hem från landet idag på förmiddagen, nu ska alla kläder upp och så tvättas. Imorgon ska det packas igen, för tidigt på onsdag morgon så åker vi till Danmark 🙂

Hoppas vi får lite behagligare väder i Danmark, om inte annat så kommer vi ha ett inomhusbad där vi ska bo och Magnus läste idag att de höll 29 grader i vattnet!

 

IMAG3031

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *