Leverans från Meandi

Alldeles lagom till helgen så kom det hem ett paket med min order från Meandi, nästan som julafton 😉 Jag hade bland annat beställt en svart tunika/klänning som jag var otroligt nyfiken på, den fanns inte i provkollektionen i min storlek så hoppades verkligen att den skulle passa. Den satt ju helt perfekt! 🙂

Så i helgen när det var dags för Loppis bloggevent på Clarion Sign så invigde jag min nya klänning, jag är inte så lång så på mig sitter den som en klänning 😉

Under eventet så var det en modevisning och då var bland annat Meandi representerade också, sen fanns Marita från Meandi på plats efteråt också ochdär kunde man kika på höstens härliga kollektion. Jag stod länge och spanade in en snarlik modell som den jag hade på mig, men den som hängde på galgen är betydligt färggladare. Var lite sugen på den redan när det var visning här hemma men så gick jag på det säkra kortet och valde den svarta istället. Men nu tror jag nästan att jag måste lägga en order till så jag har både den svarta och den randiga/vågiga klänningen. Skulle vara perfekt med ett par tjocka strumpbyxor nu i höst och vinter.

Jennifer spanade även hon in en topp i samma mönster, men för barn så ser modellen lite annorlunda ut. Till den prövade hon en snygg svart kjol som vara otroligt mjuk och skön.  Men för hennes del blev det lite andra kläder istället (får återkomma med bilder då hon har prövat dom!). Skulle ju vara lite kul om vi kunde matcha varandra lite 🙂

 

Vad tycker ni om den vågiga tunikan/klänningen?  På den första bilden så har även lilla tjejen den matchande toppen och kjolen som finns för barn 🙂

 

wo70  wo63

 

 

Försökte se om klänningen kom med på bild sen i lördags, ingen jätte bra bild kanske….

IMAG4682

 

 

Har ni hunnit kika på deras nya kollektion? Om inte annat så in på hemsidan och kika!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *