Loppi Blogbag på väg!

Fick precis ett mail om att jag har en Loppi Blogbag på väg hem till mig 🙂 Månadens innehåll verkar väldigt bra!

 

Blogbag Höststart

 

Så nästa vecka blir det snabbmat med fiskpinnar en dag då barnen har träning. Asiatiskt till middag någon kväll då Jennifer är hos kompis och äter (brukar iallafall hända lite då och då) då kryddmixen troligtvis innehåller mjölkpulver, men det låter väldigt gott!

Nytvättade kläder som doftar underbart 😉

Jag och Magnus åker på kryssning nästa helg och har barnvakt, så då blir det ju perfekt att kunna överraska barnen med en ny film. Ingen av oss i familjen har sett Rio 2, varit på väg ett par gånger men alltid kommit någonting emellan.

Loppi påsen och magasinet, toppen! Magasinet har jag precis redan fått men jag har redan hunnit tipsa några vänner om den så det blir någon av dom som får ta del av den också 🙂

 

Ser fram emot paketet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *