Höstens schema

Jag behövde få koll på barnens aktiviteter den här terminen, konstaterar att vi kommer njuta av lediga fredagskvällar och söndagar kommer bli lite köriga 😉

Va lite pyssel att få ihop alla tider, men ser ut som om vi lyckats! Jennifer är den som tränar mest då truppgymnastiken kräver en hel del träning, där ska även jag börja vara med som hjälpledare på fristående i höst. Det ska bli spännande! 🙂

Både jag och Magnus är även ledare för Hampus gympa på lördagar, jätte kul! Nu drar snart terminen igång igen, ska bli roligt att se barnen utvecklas 🙂

Det som är nytt för den här terminen är dans för Hampus, hipphopp och breaking som han verkligen ser fram emot 🙂 Sen vill han även återuppta fotbollen, anmälde efter fotbollsskolan. Blir nog mer en grej för att träffa kompisarna som det känns nu, men bara han är nöjd!

 

IMG_20140827_130512

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *