Kalas och trafikkaos

Idag var Jennifer bjuden på poolparty, så det var snabbt hem för att slå in paket och byta om till finkläder 🙂

 

IMAG4894 IMAG4896

Det visade sig vara totalt trafikkaos i Väsby, olycka på motorvägen mot Arlanda så många valde ju att åka via Väsby på gamla Uppsalavägen. Så det tog lång tid att komma hem från skolan vid 15-tiden. Men det var ingenting mot kaoset när vi åkte hemifrån för att ta oss till kalaset kl.17

Tydligen hade det förutom köer pga olyckan även blivit riktigt kaos då den största korsningen i Väsby där man åker av motorvägen lagt av, så trafikljusen funkade inte…. Ni som vet var vi bor, köerna började utanför vårat hus ned till korsningen Apoteksskogen och även från Centrum till Apoteksskogen!!! Och det stod helt stilla….

Hittade en app som visade trafikavvikelser

Screenshot_2014-08-29-18-48-51_1

Lyckades iallafall snabbt tänka till och göra en usväng för att ta en annan väg, i hopp om att det var mindre köer. Åkte emot den stillastående trafiken 🙂 Så bilturen till kalaset som bör ta 7 minuter tog 20 minuter, och då hade vi ändå jäkla tur!

Skippade att åka hem emellan, hade ju bara blivit stillastående då det var stopp åt det hållet. Lämnade lite kort som hampus gjort till hans kompisar, handlade snacks till fredagsmys och så gick jag och Hampus till en restaurang och åt pizza.

Korten postade Hampus i brevlådorna hos kompisarna 🙂 Han fotade även de fina kuverten innan vi åkte hemifrån, jätte fint hade han gjort 😉

IMAG4892 IMAG4897

Vi blev erbjudna att stanna från början på kalaset men kände att Jennifer kanske inte skulle uppskatta det, så vi åkte iväg och kom sedan tillbaka när det var drygt en halvtimme kvar. Då hade det bjudits på grillade hamburgare och de hade badat ute i poolen i nästan en timme! 13 grader i luften och regn, men 29 grader i poolen 🙂 När vi kom så sätt de och fikade, kladdkaka, chokladbollar, tårta m.m. Jag blev bjuden på kaffe och Hampus fick fika, sen fick Hampus vara med och leka lite också 🙂 När det var dags att gå så fick även Hampus godispåse, jätte snällt och väldigt uppskattat!

 

IMAG4903 IMAG4905

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *