Tidig lördagmorgon

Var upp redan innan 7 idag då Jennifer skulle på trampolinläger i helgen.

När min klocka ringde så hörde jag att Jennifer redan satt uppe och kollade på tv, klättring på sig hade hon redan hunnit med också.

Hon fick smörgåsar och en festis att ha med sig i bilen, hon brukar inte vara så hungrig precis när hon vaknat.

Vi gick hemifrån redan vid 7.15 och var då på plats där de skulle mötas upp i god tid. Riktigt kallt var det att stå och vänta, ingen sommar längre….

11 barn och ett gäng föräldrar och ledare som åkte, tror att de flesta var bekanta ansikten för Jennifer 🙂

Hon fick åka med en mamma som även är biträdande rektor på Jennifers skola, så jag sa det innan att nu får hon uppföra sig 😉 Hon kommer få henne som ledare på trampolin i höst och har henne som ledare i truppen, så som sagt ett väldigt bekant ansikte 🙂 Sen var det hennes dotter med i bilen som Jennifer känner, Jennifers kusin vilket Jennifer tyckte var jätte kul och även Magnus kusin som är ledare och Jennifer känner väldigt väl.

Jennifer har haft lite problem med att sova borta nu under sommaren, men med den här starten så hoppas jag att det går bra! Hon blev jätte glad över att hennes kusin va med, för det visste vi inte om.

Tror Jennifer kommer få en toppen helg! Men det blir nog träningsvärk på måndag 😉

IMAG4908

2 reaktioner till “Tidig lördagmorgon

  1. Alva har haft träningsvärk hela dagen, så jag har smörjt henne med salva nu och så hoppas vi att det känns bättre imorgon 🙂
    De lät som om att de har haft jättekul!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *