Bio och lek

Igår så hade vi bio och lek inbokat för Hampus och en kompis till han, vilket Hampus verkligen så fram emot. Började med att kompisen kom över straxt för kl.10 för lek, Magnus stannade hemma med små killarna medan jag och mamman till Hampus kompis åkte ut till Barkarby och Lekmers butik.

Lekmer firade 8 år och hade massor av specialerbjudanden, så det var kö utanför butiken när vi kom! Men väl inne i butiken så var det ändå ganska så lugnt men stundvis väldigt lång kö till kassan, därav anledningen att de släppte in ett gäng åt gången. Vi kikade runt i lugn och ro och hittade lite till våra barn, allt till väldigt bra priser 🙂 I butiken så fanns även Loppi på plats och delade ut deras Loppipåse 🙂

IMAG4910

 

En välfylld kundvagn blev det!

 

Hem snabbt för att äta lunch och sedan vidare mot Täby centrum och biografen, på vägen dit så lämnade vi även av Magnus vid roslagsbanan då han hade jobbhelg.

Vi såg på Flygplan 2 och killarna tyckte det var jätte spännande och verkade båda två tycka jätte mycket om filmen 🙂 Lite läskig ibland men Hampus var verkligen inne i filmen och storyn, lite myror i brallan men ovanligt duktig på att sitta stilla.

IMG_1476 IMAG4916

 

Efter bion så ville killarna få kika i affärer, så valet blev BR leksaker och där testade de lite av varje och visade vad de önskade sig. Var inte mycket som de inte ville ha 😉

 

IMAG4920 IMAG4918

 

Efter BR så hade killarna fortfarande mycket spring i benen så då gick vi till lekrummet, så bra att de fixat ett ordentligt lekrum tycker jag! Det var ett väldigt uppskattat besök. Vi blev kvar där drygt en halvtimme tror jag innan det var dags att åka, dom behövde åka hemåt och jag och Hampus skulle på 50års fest som var en härlig kräftskiva hos min moster. Min moster bor nästan granne med centrum så vi var där på någon minut, kom alldeles lagom till festen började.

IMAG4922

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *