En härlig LOPPIblogbag

Visst är det kul när det kommer paket på posten! Det senaste paketet att hämta ut var en härlig blandning av produkter från LOPPIblogbag, verkligen bra vardagssaker för att få tiden att gå ihop nu innan man kommit in i vardagsrutinerna igen.

 

IMG_20140905_090357

 

Fiskpinnarna från Findus blev räddningen när vi kom hem sent en vardagskväll efter jobb, skola och sen dans för dottern.

Loppis egna magasin, hade mig ett exemplar sen innan så detta delade jag med mig utav till en förälder på nästa dansträning 🙂

Kryddmix och kokosmjölk från Santa Maria, inte hunnit testa det ännu men ska bli när dottern är iväg och leker hos någon vän. Dessvärre innehåller ofta kryddmixar mjölkskums pulver el. någon annan mjölkprodukt vilket hon ej tål. Men själv tycker jag att det låter väldigt gott!

Sköljmedel från Softlan, doftar otroligt gott!

Filmen Rio 2 som vi ännu inte hunnit se, hann aldrig med den på bio och när vi hade barnvakt i helgen så visste de inte riktigt hur de skulle få till det med DVD till TV:n. Men då har  vi filmmys att vänta till på fredag 🙂 Perfekt räddare när barnen kommer hem trötta efter en låg skolvecka, enda dagen helt utan andra aktiviteter.

Sen fick jag dessutom med en Loppipåse, fin tygkasse som går att återanvända gång på gång. Den går att beställa på Loppi för 100:- och då går dela 50:- direkt till Childhood! Hur bra är inte det?! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *