Hemma igen efter en trevlig kryssning

Ganska nyss hemkommen efter 2 dagar ombord på Silja Serenade till Helsingfors, minst sagt fartfyllda dygn! 🙂 Frågar man barnen så var nog badet en av höjdpunkterna. Men vi har gjort en massa annat också, både ombord på båten och så gick vi i land ett par timmar i Helsingfors igår på dagen också. Men vi hade det lite jobbigt när vi var i land, det gungade nå galet mycket. Jag och min svägerska fick sätta oss ned ett tag på en pall mitt i Barbieavdelningen i ett stort varuhus och bara vänta ut det värsta, helt galet vad det snurrade! Tycker inte att jag brukar vara så känslig för det annars, men det här var extremt!

 

Får berätta mera om kryssningen senare, nu är det städning på schemat innan jag ska in mot stan igen för att möta upp min mamma och gå på musikal 🙂

 

image

 

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *