Vår jul

Tänkte att jag startar med den 23:e, då förberedelserna inför jul höll på för fullt!

Vi shoppade de sista julklapparna och sen på kvällen klädde vi granen, förberedde lite julmat, dukade till jul brunchen, städade, julpyntade och hade på Bingolottos uppesittarkväll samtidigt som vi slog in de sista julklapparna. Fullt upp med andra ord!

Barnen uppskattade julklappsshoppingen, det var nämligen dags för dom att äntligen få handla till varandra och köpa julklappar från dom till mig och Magnus. 🙂

I år så blev det en plastgran här hemma då granarna precis tagit slut där vi köpt gran i många år. Sedan klär vi alltid julgranen på kvällen den 23:e, eller undantag de åren då vi firat jul här hemma med delar av min släkt den 23:e, då har vi klätt granen den 22:a

image

image

 

 

Alla hjälptes åt med granen 🙂 och när alla klappar var inslagna och barnen sov så la vi allt under granen. Vad överraskade barnen blev när de kom upp, en gigantisk hög med julklappar! Vart tydligen många väldigt stora så de tog verkligen upp all plats 😉

Medan vi slog in julklappar och spela Bingolotto så stod skinkan i ugnen. Första skinksmörgåsen är ju oslagbar!

image

Innan barnen gick till sängs så förberedde Hampus en fin bricka med julmust, pepparkakor och chokladboll, allt till Tomten såklart! 🙂

 

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *