Möte, fika, skidor

Igår så lämnade jag och Hampus av Jennifer på dansskolan för dansläger efter att ha ätit en god frukost på Täby park hotell, sen blev det ett litet stopp hemma hos min mamma. Hampus la sig ned i soffan med en surfplatta och bara myste 🙂

Åkte sedan hem till svägerskan då Hampus skulle få leka med kusinen under dagen då jag hade ett möte inbokat, efter mötet så åkte jag tillbaka till dom och blev kvar ett par timmar. Blev bjuden på nybakad kladdkaka och kaffe, vilket intogs i soffan medan vi kikade på Kallas fantastiska insats i skid VM

image

Då Jennifer blev hämtad av min mamma och stannade kvar där över natten så behövde vi inte åka och hämta upp henne, Magnus var kvar efter jobbet och åt middag med några kollegor. Så det var bara jag och Hampus hemma under eftermiddagen och kvällen igår. Jag skippade alla måsten och tog mig tid med Hampus istället 🙂 Hampus fick bestämma och då blev det Wii, vilket faktiskt är lite kul. Gillar de här spelen som inte är stillasittande utan man får ju hänga med en del. Vi körde både bowling och golf, hade faktiskt inte testat det tidigare då vi oftast brukar spela bilspel (eller oftast, det händer inte så ofta att vi spelar) men det gick ju riktigt bra för oss båda två.

 

 

Hampus hade fått bestämma vad vi skulle äta, då blev det lasagne som är en av hans favoriträtter. Självklart så hjälpte han även till att laga maten. Så dukade vi upp vid matsalsbordet och hade en mysig middag tillsammans. Sen var Hampus ganska så trött då vi hade gått upp väldigt tidigt, så resten av kvällen blev det soffläge, Klockan åtta hos stjärnorna på tv4 play som Hampus önskat och så fick han lite popcorn vilket blev väldigt uppskattat.

image

 

Mysig dag med min lilla busunge 😉 Idag blev det fritids för Hampus, vilket han såg fram emot, själv ska jag hoppa in och jobba ett par timmar under dagen. I eftermiddag ska vi till Täby, hämta upp Jennifer på dansskolan och så vidare hem till min mamma för att fira henne då hon fyller år imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *