Fotbollsträning

Min tur att hänga med Hampus på fotbollsträningen igår, brukar vara Magnus som tar det men han var upptagen på annat håll. Kul att titta nör han har träning, vilken utveckling för varje gång jag ser honom 🙂 Han verkligen älskar fotbollen! Nu är det målis som gäller, så igår han fick han stå lite extra i mål när det var dags att träna straffar. Han var jättenöjd! 🙂

Jag drog på mig tjocka vinterjackan, och det var jag väldigt nöjd över! Blåser alltid så kalt på planen, tur vi har kaffe dör jämt som man kan värma sig med 😉 Stod där i 1,5 timme, molnigt och blåsigt. Men nör träningen var slut och vi började plocka ihop, ja då sprack det upp på himlen och sen var det strålande sol resten av dagen 😉

IMG_20150419_113809

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *