Nostalgi på hög nivå

Börjar bakifrån då med min Årevistelse, här är lite från avslutningskvällen.

Bygget i Åre hade säsongsavslutning nu i helgen, i lördags så gästade Petter bygget och just den kvällen så stod vi med på VIP listan där. Tur vi fanns med på listan för det var helt galet med folk, hört runt lite och många verkar tro att det är väldigt litet i Åre men så är det verkligen inte under säsong. Dessutom regnade det och blåste storm (som vanligt), så jag är tacksam över att bara behöva vänta i några minuter innan vi kom in. Första besöket på 10 år, för åker vi med barnen så blir det ju inte nattklubb direkt 😉 Men det kändes ganska likt när vi bodde där, har ju varit där några gånger och även både jobbat och haft praktik i restaurangen. Insåg under helgen att det är väldigt många restauranger och hotell som jag har jobbat på eller haft praktik! Ibland gick man från det ena hotellet/restaurangen direkt till den andra för att jobba vidare, gällde ju att ta alla chanser man fick när det var högsäsong.

Väl inne var det så packat med folk vid det stora dansgolvet där scenen är, Petter var redan där. En stor idol för va kan det vara 15 år sedan? Så riktigt kul att se han live och dansa till hans låtar som man fortfarande kan sjunga med i. Ja i refrängerna där man kan sjunga, för rappa kan jag inte… 😉 Riktig nostalgi!

Vi gick vidare sen till ett annat dansgolv med lite schlagermusik och gamla låtar från 80-90-talet, jättebra musik! Men vi tyckte det var för trångt och varmt, haha 😉 Börjar vi bli gamla nu eller?

image image

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *