Bröllopspresent

Till bröllopet vi var på förra helgen så fixade vi en egenkomponerad present, brudparet vet vi uppskattar bra vin och champagne, så temat var inte så svårt att komma på. Det fick bli 3 viner varav 2 röda och 1 champagne som kan lagras i några år. Så de fick en flaska till sin 1:a bröllopsdag, en flaska till 5:e bröllopsdagen och champagnen till sin 10:e bröllopsdag.

Att bara ge flaskorna i en kartong tyckte vi var tråkigt så jag pysslade ihop lite etiketter till flaskorna, fick hjälp att hitta en trälåda med hö i där vinflaskorna sedan fick ligga. Enda nackdelen var att den blev väldigt otymplig att bära 😉

DSC_0002 IMG_20150710_173316

Klippa och klistra lite för att få ihop etiketterna

DSC_0006

På med etiketterna innan jag la ned flaskorna i lådan

DSC_0007 DSC_0008

Slog sedan in allt i cellofan för att underlätta när den skulle fraktas från Norrtälje till Nacka kommunalt 😉

P1000021

En reaktion till “Bröllopspresent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *