Mer bröllopsbilder

Utlovade fler bilder från bröllopet vi var på för 2 veckor sedan, men tid har inte funnits för att sitta vid datorn när vi varit på landet. Vi har haft spenderat dagarna utomhus, så det har mest blivit korta inlägg i farten från mobilen. Som ni kanske märkt 😉

En underbar bröllopsmiddag bjöds det på iallafall! 3 rätter och sedan bröllopstårta, som även den var underbart god.

Innan vi gick en våning upp till matsalen så kikade vi på bordsplaceringen med resetema, vi satt vid bordet London om jag inte minns helt fel. Nedanför var det välfyllda presentbordet.

P1000114

 

Nu har jag inte menyn kvar och ett mindre bra minne, men maten var riktigt god.

P1000115

Min plats vid bordet

P1000119

Pilgrimsmusslor till förrätt

P1000127 P1000129

Varmrätten med riktigt bra kött och goda tillbehör

P1000173

Dessert med bland annat smultron, så god!

Efter middagen gick vi en våning ned där baren och dansgolvet fanns, här serverades även kaffe, tårta och avec. Tårtan hade jag tyvärr ingen bild på.

P1000176

Men bjuder istället på några bilder på kvällens trevliga sällskap jag hade vid middagen 🙂 Vi hade det riktigt trevligt hela kvällen!

P1000145 P1000151

 

 

Älskar att gå på bröllop, men det blir ju inte så ofta. Nu hoppas jag att det inte dröjer länge innan vi blir bjudna på bröllop igen 🙂

Ekensdal i Nacka var verkligen ett riktigt trevligt ställe att ha bröllop på, fina lokaler, möjlighet till vigsel utomhus, bra service och mycket bra mat.

Tusen tack Tara och Emil för att vi fick vara med och fira er dag och att ni har det jättehärligt på er bröllopsresa!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *