Kul på Medley

Fick upp en notis på Facebook här om dagen om händelser som jag hade på min logg för 1,2,3 och 4 år tillbaka det datumet. Då kom bilder på Jennifer upp när hon var med på ett foto jobb för Medley, kommer ihåg att hon hade jättekul! Hon hade precis börjat förskoleklass och fick ta ledigt en dag från skolan för att bada, hur kul låter inte det för en 6 åring 🙂

De hade slagit in en massa paket som skulle med på bild ute i poolen, och barnen åt glass efter glass för att få med de rätta kalaskänslan 🙂

Tror att ett badkalas är superkul, faktiskt så har mina barn varken haft eller gått på något. Men de kanske kommer 🙂

Gick in och kikade lite på Medleys hemsida, förut hade jag bra koll då vi hade familjekort och både tränade och badade ofta. Nu såg jag att de har bland annat Cirkusgympa att erbjuda för barn, skulle vara något för Hampus.

image

 

Några mindre bra bilder som jag tog ”bakom kulisserna” med min mobilkamera

image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *