Ett dygn av lyx på Häringe slott

Dags att packa inför ett dygn av lyx, avkoppling och underbart sällskap på Häringe Slott, ska åka 9.20 hemifrån imorgon men har ännu inte börjat packa… Lite idéer har jag men de är lite för många idéer om man säger så…. Kan hända att det blir en väldigt stor väska 😉 Det här med att packa för ett dygn eller två är inte min grej, packa för en vecka gör jag på några minuter men det här är svårare.

Ska iallafall bli otroligt trevligt att få komma till Häringe Slott, en lyxig mini weekend som Sofie och Sarianne bjudit in till. Totalt är vi 10 stycken, några har jag träffat tidigare men även några som jag inte hälsat på ännu.  Som jag längtar!

Men nu är det nog dags att tänka på packningen!!!

Vi hoppas på SOL imorgon så vi kan få hänga vid den härliga poolen 🙂

IMG_20150828_223719

 

Här är hela gänget! Känner ni igen någon?

 

 

 

 

 

IMG_20150828_223638

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *