Fredagsmiddag som ej kräver massa tid i köket

Är det fredagskväll så vill jag gärna passa på att äta lite extra gott, fora att det är helg! Men har man jobbat hela veckan så är det inte alltid man har lust att ställa sig i köket och laga något avancerat till middag… Iallafall inte jag 😉

Tänkte tipsa om en av våra snabblagade favoritmiddagar, plockmat! Bara att låta fantasin flöda, för att spara just tid så rekommenderar jag mycket charkuterier, kanske någon räkbakelse om ni har en bra fiskdisk eller en butiksgjord skagenröra men tyvärr bara vissa butiker som håller måttet tycker jag. Lite kräsen kanske 😉

Här är en variant när vi fixade lite plockmat förra helgen, perfekt med ett glasmousserande till.

Våra barn älskar iallafall charkuterier, dottern älskar även skaldjur och lax, så vi brukar inte göra det så annorlunda för dom. Men till sonen brukar vi ibland komplettera med köttbullsspett, grönsaksstavar m.m. Alltså gaska så ”enkel” mat men i lite roligare utförande.

P1020101 P1020104 P1020106 P1020111

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *