Vilken show

Alcazar bjöd verkligen på en helt magiskt discoshow, super från början till slut!

Koreografin, musiken, ja allt var på topp!

Så kul att det äntligen blev av, vi bokade biljetter och gav bort de i födelsedagspresent i våras så det var ju ett tag sedan 😉

Direkt när showen var slut så blev det nattklubb med grymt bra musik,  sån musik som man kan dansa till hela natten.  Det vat riktigt bra, då man precis hade stått och dansat med till Alcazar under stor del av showen och sen kunde fortsätta på samma sätt.

Jag avvek tyvärr kort efter showen då jag inte mådde helt bra, bland annat en förkylning som kom smygandes just igår så innan jag åkte hemifrån laddade jag upp med nässpray och Alvedon… Dålig tajming! Fick sällskap hem av Magnus som precis slutat jobba,  jätteskönt med sällskap. Väl hemma varvade jag ned och värmde mig med en kopp te och vetekudde.  Sovit jättebra inatt och känner mig mycket bättre nu, tur det då det bär av mot Skepparholmen SPA om någon timme 🙂

Fler bilder kommer då jag sitter vid datorn.

DSC_0555 DSC_0535 IMG_20151122_004501

En reaktion till “Vilken show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *