Bus i blicken

Hampus ville se bilder från när han var liten, så vi kikade på några nu på morgonen. Vilken liten busunge han var redan som bebis 😉 Inte still en sekund och bus i blicken konstant, precis som nu!

Som sagt, även nu busas det för fullt, ska se om jag kan få honom att hjälpa till att städa sitt rum… Storstädning idag var planen för att sedan få fram adventsstakarna och fika lite inför advent. Men som det ser ut nu så är det bara jag som gör nåt…

Klockan är 9.30 nu och en hel del småplockande är redan avverkat, vikt massor av tvätt och fått in i garderoberna, fått igång en ny maskin som snart är klar. Dammsuga vågade jag inte göra allt för tidigt, barnen sov länge och ville inte väcka grannarna under. Redan fått i mig en kanna kaffe, så mycket brukar jag inte ens dricka på en hel dag… Så speedad på koffein så ska jag fortsätta med städningen!

22 okt. -08 005 22 okt. -08 006

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *