Dansavslutning

Var på dansskolan i Täby igår och tittade på Jennifer, sista danslektionen för den här terminen.

De avslutar med stor show på vårterminerna,  på höstterminen så är man istället inbjuden att närvara sista lektionen.  Sedan har de märkestagning i December,  finns 6 märken att ta och man ”tävlar” bara mot sig själv.

Bra upplägg tycker jag!

Så nästa lördag är det märkestagning för Jennifer,  hoppas det går bra! Hon var lite osäker i år om hon ville delta,  hon missade nämligen 3 veckor mot slutet pga gipsad arm och förra veckan tittade hon på under lektionen bara då hon dagen innan skadat foten….

Men jag tycker hon var jätteduktig trots att hon missat så mycket!  Bara slutet vi ska öva lite på här hemma 🙂

Diagonalerna var inga problem alls med,  de fixar hon 🙂

DSC_0651 DSC_0650 DSC_0638

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *