Firar 13 år tillsammans

26 Januari 2003 så vart vi tillsammans, då bosatta i Åre.
Nu 13 år senare så har vi hunnit flytta från Åre, men bra sugna på att flytta tillbaka även om det bara skulle vara för en kortare period. 2 underbara, härliga barn och ett 3:e barn påväg.
Gifta är vi också, men det tog tid 😉 Vi gifte oss först 2013

Inte alltid vi får till det att fira ordentligt, dottern fyller ju år dagen innan så ofta är det barnkalas eller släktkalas på vår årsdag. Men något extra ser vi alltid till att det blir.
Ibland restaurangbesök, bröllopsmässa och restaurangbesök blev det för 3 år sedan, lite lyxigare middag hemma med barn eller ibland utan barn. Några år har vi varit i Åre, vilket varje gång känts lite speciellt då det var där vi träffades.
Vår 2:a årsdag firade vi på BB i Östersund då Jennifer var nyfödd.

Idag blir det middag hemma, tyvärr inte lika lyxig som förra årets middag då vi drack champagne och åt hemkokta kräftor.
Men det såg ut som om Magnus behövde jobba kväll ända fram till i söndags, men nu gick det att lösa. Jag har knappt varit utanför dörren sen i torsdags då först Jennifer var sjuk och sen blev Hampus sjuk. Så inga möjligheter att inhandla något speciellt.
Men en sen middag blir det när han kommer hem, ska förbereda något gott av det vi har hemma. Tur vi hade en välfylld kyl och frys.
Lite mousserande, alkoholfritt då för mig, och färska jordgubbar. Hittade otroligt goda Spanska jordgubbar på vår närmsta Ica igår som annars har ganska dåligt utbud, köpte 2 förpackningar och åt upp ca.90% själv 😉 Måste ha mer!

Så lite vardagslyx ska det bli iallafall!

Så här såg det ut förra året

FB_IMG_1453822057728

FB_IMG_1453822046100

FB_IMG_1453822034799

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *