Tips på alkoholfritt alternativ

Nu under den här graviditeten har jag hunnit prova mig igenom ett antal olika alkoholfria alternativ, finns verkligen mycket att välja på nu. Men oftast så är utbudet väldigt utspritt och varierande från gång till gång man ska handla. Så även om man hittat något bra så får man köpa något annat alternativ nästa gång då de man letar efter inte finns i lager just då.

Har hittat några alkoholfria öl som är riktigt bra, Carsberg och Mariestad bland annat, brukar finnas både på bolaget och i matbutikerna. Magnus har också druckit av de ibland och jag kan absolut tänka mig att fortsätta dricka någon sån ibland även då jag kan dricka vanlig öl.

Men det jag saknar mest är mousserande så där har jag till min stora glädje hittat flera riktigt bra alternativ.Samma här, kan gärna dricka några av dessa istället för vanligt mousserande om man ex är bortbjuden kanske velar mellan att ta bil eller inte. Eller en fredagskväll när sonen har fotbollsmatch tidigt på lördagsmorgonen 😉 Händer ju lite då och då numera…

Ska försöka fota de bra alternativen, inte tänkt på det innan. Hade en mousserande rosé som var toppen, ska hitta den igen och fota så ni får se.

Har ni några bra förslag att tipsa om får ni jättegärna lämna en kommentar 🙂

Här blir då mitt första tips på mousserande, Magnus köpte den för någon vecka sedan när vi skulle ha gäster en fredagskväll. Riktigt bra! Han hade hittat den på bolaget och jag såg den även på Coop, så verkar gå att få tag på flera ställen.
Artikelnummer 1979 och 89:- på bolaget, på Coop var den något billigare faktiskt. Tycker annars att alkoholfritt oftast är billigare på bolaget än i matbutikerna.

IMG_20160121_222454

IMG_20160126_212628

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *