Mätt och belåten

Ägd, en helt fantastisk föreställning! Långt över förväntan, så glad över att det äntligen blev av att se den. Var min mammas förslag, jättetrevligt att komma iväg bara vi också.

Den går ett tag framöver på Rival i Stockholm, har ni möjlighet så rekommenderar jag varmt att boka biljetter. Såg att många föreställningar är slutsålda men fanns lite biljetter kvar i slutet av Februari.

Efter Ägd så gick vi till Bistro Sud, kände att jag har ätit på Rival så många gånger nu så det fick bli något annat.
Varmt välkomnande, trevlig atmosfär, god och vällagad mat. Min mamma åt gös som hon var jättenöjd över, hade också tänkt mig det men var vrålhungrig då jag ätit dåligt under dagen så kände mer för deras hamburgertallrik. Creme brulee till dessert.

Någon timme senare i soffan hemma, fortfarande galetmätt!

DSC_0920

DSC_0922

En reaktion till “Mätt och belåten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *