Söndag och aktiviteter

Själv hemma, sitter kvar i sängen med Nyhetsmorgon på tv, en kopp kaffe och pannkaka med sylt. Lugnt och skönt för en stund.

Magnus åkte iväg med barnen, Hampus har fotbollsträning nu och Jennifer skulle möta upp några vänner för att träna på en dans.
Hon och några vänner ska delta med en dans på en talangjakt i skolan på fredag, när de höll på att träna i skolan så blev de tillfrågade om de även ville dansa på scenen i centrum nästa helg då det är skolmässa. Såklart de ville, så nu tränas det för fullt. En av tjejernas mamma hade fixat så de skulle få träna en timme i eftermiddag i en danssal på sats också, perfekt med lite utrymme och speglar.

Jag vilar upp mig för att om någon timme åka in till stan och möta upp min mamma,vi ska till Rival och se Ägd. Ser verkligen fram emot det! Sen blir det middag i stan innan vi åker hemåt.

Magnus får fullt upp då det är 2h DMT träning ikväll för Jennifer, där Magnus är ledare. Hampus får också vara med idag, vilket Hampus ser fram emot. Jag brukar ju vara hemma då och förbeteda middagen så den står på bordet när de kommer hem 19.15 men idag får Magnus gå ihop logistiken själv.

DSC_0741

IMG_20151205_100009

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *