Nu är vi hemma!

Från och med idag är det jag och magen som är hemma på heltid!  Idag och imorgon tillsammans med barnen då det är påsklov nu.

Sen ska jag vila, så förvärkarna inte blir värre än på några veckor iallafall.  Vi vill ju inte att bebis kommer alltit för tidigt.  Ska även passa på att i lugn och ro ta hand om småfix här hemma som bör vara klart innan bebis kommer,  fixa med spjälsängen,  få ordning på de minsta kläderna och tvätta allt.  Tvätta upp klädsel till vagnens liggdel och bädda den med nya sängkläder. Tvätta upp klädsel till babyskydd också,  babyskydd och vagn förvaras i garaget och när vi storstädade där i helgen och sopade ut massa löv, grus m.m  så dammade det rejält…

Var till barnmorskan igår,  magen fortsätter växa i sin takt som är precis över nedersta kurvan.  Fått lågt Hb nu, 104 så dags att äta lite mer järntabletter.  Blodtryck är fortfarande  90/60, men ändå högre än sist.

Bad om mall för förlossningsbrev, ska kika igenom det lite och börja fylla i. Inte jättemycket jag tänker skriva ned men för mig är det viktigt att få med ex enorm nål/sprut rädsla.  Alltid haft väldigt svårt för det men brukar funka bättre när man är tydlig och informerar om det innan.

1040158

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *